Belgisch Vakmanschap

Quality Sleep is meer dan een filosofie of een keurlabel voor vakmanschap, design én innovatie. Het expliciteert ons permanent streven naar kwaliteit en perfectie met het oog op ultiem slaapcomfort.

Binnen Recor Bedding hanteren we 10 stelregels voor Quality Sleep. Elk facet van onze bedrijfsvoering, van productie tot communicatie naar de eindgebruiker wordt hieraan getoetst. Noem het de 10 geboden.

Onze 10 Geboden

Het Manifest

  1. Quality Sleep expliciteert onze toewijding en nooit aflatend streven naar kwaliteit, perfectie én respect met het oog op het ultieme slaapcomfort van de eindgebruiker.

  2. Quality Sleep is een permanent streven om alle fysiologische en technologische kennis in balans te brengen met het oog op beter slapen.

  3. Quality Sleep ondersteunt individualisering van het slaapcomfort in plaats van massaproductie.

  4. Quality Sleep is een signatuur van doordacht vakmanschap. Een handtekening en toonbeeld van artisanale expertise.

  5. Quality Sleep verhoogt het comfort: keren mag, woelen niet.

  1. Quality Sleep toetst elke innovatie af aan functie, doel én resultaat. Techniek en design zijn geen doel op zich, wel een middel om tot de juiste totaalbalans van lichaam-matras-bedsysteem te komen.

  2. Quality Sleep is een keurlabel voor doeltreffende prestaties en vakkundige samenstelling. Het draait altijd om maatwerk, dus goochelen we niet met cijfertjes en tig zoneringen.

  3. Quality Sleep staat voor duurzaamheid: in materiaalkeuze en levensduur, maar ook in de interactie tussen lichaam, matras én bedsysteem.

  4. Quality Sleep beoogt altijd een resultaat dat de optelsom van de respectievelijke onderdelen overstijgt. Bed, bedsysteem of matras, het draait steeds om een meerlagige structuur van elkaar versterkende prestaties en kwaliteiten.

  5. Quality Sleep staat voor een ecosysteem. Op micro-niveau gaat het om optimale vocht en warmte regulerende, comfortverhogende slaapsystemen. Op macro-niveau streven we naar een nauwe relatie in de hele keten van productie tot en met de eindklant.


Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief!