Terug naar Recor Bedding

More by Recor Bedding

Recor Bedding is al 70 jaar actief in het maken van kwaliteitsvolle matrassen en bedden voor het grote publiek. Het heeft een erg uitgebreid en gevarieerd programma aan slaapsystemen. Ontdek onze verschillende productlijnen zoals Avvio of Carte Blanche aan de hand van de brochures. 

Carte Blanche

Op zoek naar een boxspring? Dan biedt Carte Blanche je tal van mogelijkheden. Dit complete boxspring-programma laat je de keuze om het bed van je dromen samen te stellen. Maak een combinatie tussen een Visco Gel matras en een bedafwerking naar keuze in tal van uitvoeringen, materialen en accessoires. Met een gepersonaliseerde boxspring van Carte Blanche maak je van je slaapkamer een slaapparadijs. 

 

Downloads

Carte Blanchepdf

Avvio

De Avvio collectie staat voor een compleet slaapsysteem waarbij de performante zone-matrassen opgebouwd zijn rond de gepatenteerde Recor Hypercoil pocketveren. De comfortmantels van deze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaal-opties zoals Cellflex, Lazy Foam, Latex of Natuurlatex.

De prestaties van deze Avvio-matrassen worden ondersteund door speciale bedbodems die gebruik maken van buigzame veerlatten in hoogwaardige multiplex en duurzame elastische rubberen kappen opgehangen in stabiele frames. 

Aan de hand van verschillende keuze-opties kan je zelf een compleet bed samenstellen in de uitvoering die je wenst én de materialen die je verkiest. Wil je meer weten over de Avvio-collectie, ontdek het in onze speciale collectiebrochure. 

Downloads

Avviopdf