Terug naar Recor Bedding

More by Recor Bedding

Recor Bedding is al 70 jaar actief in het maken van kwaliteitsvolle matrassen en bedden voor het grote publiek. Het heeft een erg uitgebreid en gevarieerd programma aan slaapsystemen. Ontdek onze verschillende productlijnen aan de hand van de brochures. 

Carte Blanche

Op zoek naar een boxspring? Dan biedt Carte Blanche je tal van mogelijkheden. Dit complete boxspring-programma laat je de keuze om het bed van je dromen samen te stellen. Maak een combinatie tussen een Visco Gel matras en een bedafwerking naar keuze in tal van uitvoeringen, materialen en accessoires. Met een gepersonaliseerde boxspring van Carte Blanche maak je van je slaapkamer een slaapparadijs. 

 

Downloads

carte-blanche-dutchpdf

Art

ART staat voor het evenwicht tussen lichaam en geest. Het ART-concept is opgebouwd uit enerzijds een minimalistische, moderne collectie en anderzijds een landelijke, klassieke collectie met een “cosy” uitstraling. Het is een perfecte combinatie tussen optimaal comfort en een sfeervolle, tijdloze vormgeving. Ook de accessoires zijn op en top en assorteren op verbluffende wijze bij de bedden: gestoffeerde voetbankjes en nachttafels, bedtextiel… alles is met de grootste zorg geselecteerd en gepresenteerd zodat er ideeën opgedaan kunnen worden voor de styling van de slaapkamer. Kortom … een exclusieve collectie bedden waarbij design én aankleding tot één geheel samenvloeien.

Downloads

artpdf

Avvio

De Avvio collectie staat voor een compleet slaapsysteem waarbij de performante zone-matrassen opgebouwd zijn rond de gepatenteerde Recor Hypercoil pocketveren. De comfortmantels van deze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaal-opties zoals Cellflex, Lazy Foam, Latex of Natuurlatex.

De prestaties van deze Avvio-matrassen worden ondersteund door speciale bedbodems die gebruik maken van buigzame veerlatten in hoogwaardige multiplex en duurzame elastische rubberen kappen opgehangen in stabiele frames. 

Aan de hand van verschillende keuze-opties kan je zelf een compleet bed samenstellen in de uitvoering die je wenst én de materialen die je verkiest. Wil je meer weten over de Avvio-collectie, ontdek het in onze speciale collectiebrochure. 

Downloads

Avviopdf

Reborn

Reborn: tijdloos slapen, in een populaire vormgeving met onderscheidend ligcomfort. Om u een heerlijke nachtrust te bezorgen, bieden wij u de keuzemogelijkheid aan tussen een combi matras of een pocketveer-matras. Deze wordt afgewerkt met een comfortlaag naar keuze. Kleed uw bed verder aan naar wens met een hoofdbord, sierpoten, nachtkast, … en u bent klaar om heerlijk onder de dekens te kruipen.

Downloads

reborn-belgiumpdf
reborn-belgiquepdf
reborn-the-netherlandspdf

Eco Sleeping

Jouw steentje bijdragen aan een betere wereld kan voortaan terwijl je slaapt, op onze biologische en ecologische matrassen.

Ze zijn opgebouwd uit 100% natuurlijke materialen en productieprocessen. Dit bezorgt u de puurste vorm van slapen. Enkel grondstoffen en materialen die door Moeder Natuur ontstaan, hernieuwbaar en recycleerbaar zijn, gebruiken wij voor onze matrassen. Hierdoor kiest u bewust voor een milieu- en natuurvriendelijk product.

Downloads

bio-nature-dutchpdf
bio-nature-frenchpdf
seaqual-dutchpdf
seaqual-frenchpdf