Een matras is anno 2019 meer en meer een ergonomisch verantwoord gegeven. En wat indien je dit ergonomisch aspect nu eens naadloos zou combineren met aandacht voor duurzaamheid en milieu?

Onze missie is hierin volbracht. Met het oog op het gebruik van natuurlijke materialen en milieuvriendelijke productieprocessen heeft Recor Bedding een Nature matras uitbracht binnen het assortiment van MyBed. Dit bezorgt u de puurste vorm van slapen. De MyBed Nature matras is vrij van chemische producten én voldoet aan de eisen van iedere kritische consument die goed wilt slapen op een duurzame matras.

Vlas
Vlas
Zijde
Zijde
Wol
Wol
Talalay
Talalay

Bij de perfecte combinatie van ergonomie en het gebruik van natuurlijke materialen kom je uiteindelijk tot de slotsom dat de natuur ons heel wat te bieden heeft. De tijk van de matras is voorzien van een mix van lamswol, Texelwol en zijde. Texelwol is bekend voor zijn zachtheid en hoge kwaliteit. Deze wol wordt ontwart op een natuurlijke manier en is ph-neutraal gewassen. De zijde wordt gewonnen van de gesponnen zijderupscocon zonder gebruik van insecticiden of pesticiden. De matraskern bevat geen synthetische schuimkaders maar is volledig uitgevuld met Recoil-veren en beschikt over een comfortlaag van natuurlijke Latex of Talalay. Het ligcomfort wordt gegarandeerd door de luxe hoes die bestaat uit Belgische vlas.

Slapen op natuurlijke materialen heeft het voordeel dat u minder last zal hebben van huisstofmijt en allerhande allergieën. Een tijk met wol-vulling houdt u koeler in de zomer en lekker knus in de koude winternachten. Door het gebruik van zijde zal u zich ook minder zweterig voelen omdat zijde het vocht sneller zal opnemen, vasthouden en geleidelijk terug vrijgeeft. De MyBed Nature matras bevat alle ergonomische voordelen van de klassieke MyBed matras. U bent dus zeker van een Belgisch product, vervaardigd uit enkel natuurlijke materialen, met een opbouw gebaseerd op uw lichaamsvorm (A, H, V of X) en dominante slaaphouding.

Met deze Nature matras heeft u een gezonde nachtrust, gezond voor uw lichaam en gezond voor moeder aarde.

Wilt u het hemels gevoel ervaren van een MyBed Nature matras? Klik hier om een winkelpunt bij u in de buurt te bezoeken.

Urban Collection, Wide
Urban Collection, Wide