De zoektocht naar een nieuw bed, klinkt simpel, maar in werkelijkheid.. Vandaag de dag word je bestookt met ‘fantastische aanbiedingen’, ‘stockverkopen’, ‘liquidaties van modellen’, noem maar op. Al te vaak zijn deze matrassen, bedden of boxsprings vervaardigd in lage-loon-landen. Het wordt steeds moeilijker om door het bos de bomen te zien en onderscheid te maken tussen kwaliteit en kwantiteit.

Ons MyBed slaapconcept is 100% geproduceerd in onze fabriek, gelegen in Genk, door mensen met fierheid voor hun job en aandacht voor details. Wij zorgen er steeds voor dat onze gebruikte materialen van de beste kwaliteit zijn en maken hiervoor een zorgvuldige selectie.

Geproduceerd in eigen land betekent echter nog meer. Lokale productie zorgt voor lokale tewerkstelling. Lokale productie is eveneens duurzame productie. Lokale productie betekent minder transport en opslag. Kortom, u als eindgebruiker zorgt er eveneens voor dat u uw ecologische voetafdruk verkleint én u bent zeker van een selectief en duurzaam kwaliteitsproduct.

 

Om u nog beter te kunnen dienen hebben we bij Recor Bedding een ‘Quality Sleep manifest’ in het leven geroepen. Dit manifest garandeert dat al onze producten voldoen aan strenge normen waardoor uw nachtrust zal worden gegarandeerd.

Highlights van ons manifest:
- Een nooit aflatend streven naar perfectie met het oog op het ultieme slaapcomfort.
- Balans tussen fysiologie en techniek
- Aandacht voor het individueel slaapcomfort
- Duurzaamheid in materiaalkeuze
- Maatwerk tot in de puntjes
De overige geboden kan je hier lezen.

Door een constante toepassing van de aandachtspunten, genoemd in bovenstaand manifest, kunnen wij u een slaapsysteem, zijnde matras met een bedbodem en boxspring, aanbieden met de garantie op een gezonde nachtrust.

Wij kunnen op beide oren slapen dat u op beide oren kan slapen. 

Belgisch vakmanschap
Belgisch vakmanschap
Belgisch vakmanschap