Design

Eén derde van ons leven brengen we in bed door. Een goed bed is dus van fundamenteel belang. Een technisch performant slaapsysteem op maat van je lichaam draagt bij tot je slaapcomfort én levenskwaliteit, maar slapen doe je ook in stijl.

Ontdek het designprogramma van Recor Bedding en de drie MyBed collecties UrbanLuxe en Zen. Ze zijn een toonbeeld van harmonie in vorm, functie en esthetiek.

Urban

Urban brengt kleur en contrast in je slaapkamer. Of dat nu een compacte ruimte is, of eerder deel uitmaakt van een ruime loft; het Urban-programma ligt in lijn met je persoonlijkheid. Slapen is geen werkwoord en een bed geen instrument, wèl een meubel dat deel uitmaakt van je leven. Dag en nacht.

Urban Collection, Curved
Urban Collection, Bend
Urban Collection, Basso
Urban Collection, Wide

Luxe

Een goede nachtrust is een begeerde luxe die met de Luxe-collectie helemaal tastbaar wordt. Met oog voor details, royaal in het gebruik van kwaliteitsvolle materialen maar nooit overdadig. Luxe is gestileerd en gedistingeerd. Zinnebeeld van elegantie.

Luxe Collection, Swindon
Luxe Collection, Belize
Luxe Collection, Ceylon
Luxe Collection, Fessura
Luxe Collection, Ruby
Luxe Collection, Padstow

Zen

De Zen-collectie brengt alles in balans: rust en ruimte, dag en nacht. De gebruikte materialen en hun texturen spreken voor zich en stellen zich discreet op in functie van je nachtrust. Het draait niet om het bed, maar om het rustgevende gevoel, want slapen is tot jezelf komen.

Zen Collection, Seiza
Zen Collection, Timia
Zen Collection, Daibai
Zen Collection, Gozan
Zen Collection, Fuso

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief!